vineri, 29 ianuarie 2010

Personalitati

Am un cuvant de spus asupra acestui lucru...Am fost ieri obligata sa suport o personalitate ingrozitoare daca nu chiar ucigatoare.Dar hai sa recunoastem toti a trebuit cateodata sa suportam astfel de personalitati...asa ca voi dezvolta subiectul
1 Atotstiutorul: Cel ce le stie pe toate si nu suporta sa fie contrazis. Nimeni nu detine adevarul absolut si nici toate informatiile posibile.Cu toate astea nu se poate sa nu ai un cunoscut care sa te omoare cu atotcunoasterea sa.Chiar daca celelalte calitatii compenseaza personalitatea sa, la un moment dat tot te va scoate rau de tot din minti deoarece punctul tau de vedere nu este niciodata luat in considerare.
2 Certaretul: Presupun ca tuturor le place uneori sa se certe chiar daca este pe bune sau nu dar totusi...Exagerarea certii duce la Certareti. Certareti , cum spun multe persoane... aleg cearta ca o masca a adevartei lor personalitati . Intr-o discutie certaretul nu are prea multe argumente de dat si nu ii prea convine sa fie criticat.
3 Preferatul meu : Incapatanatul: Cand sti ca acel cineva niciodata nu iti va face pe plac doar pentru ca este prea incapatanat ca sa renunte la propiile planuri atunci este destul de greu sa legi o prietenie cu acel cineva.
4 Indecisul : in cazul acestuia exsista 2 posibilitati . Fie nu e capabil sa se hotareasca din princina fricii pentru un esec fie vrea sa para mai interesant atunci cand nu da un raspuns sigur . Pentru mine indecisi sunt obositori si ma scot din minti !
5 Nemultumitul: ori il doare in fiecare zi ceva, ori il streseaza ceva sau nu este niciodata multumit \fericit de ceea ce i se intampla ..Este foarte greu sa traiesti langa o persoana ce vesnic se vaita dar mai mult ,te poate face chiar si pe tine sa privesti viata mai trist..
Oameni sunt foarte diferiti si nu ii putem schimba. Astfel de personalitati se gasesc in fiecare dintre noi chiar daca in doze mai mici. Important este sa nu dam in extreme !!!

2 comentarii: