miercuri, 13 ianuarie 2010

Pentru ce?....


Repeta...da, te rog repeta ....
Pur si simplu nu inteleg, ce se intampla cu aceasta lume?
Exsistam?-Nu stiu!
Respiram?-Ohhh,da!
Traim?-Nu prea simt...
Un lucru stiu sigur, ma cheama Alexandra, da sunt in clasa a 7-a si nu,nu sunt prea inteligenta desi ma descurc....Te-as ruga sa nu ma judeci...Intai priveste inautrul tau si judecate pe tine...
Ce viata e asta?
Cliseul obisnuit ne omoara: masa!,munca!,masa!,somn!
Apoi apar copii, iti dedici timpul lor...Devin majori...oooopa! Vor libertate , singuratate ..nu le mai poti interzice orice ...trebuie sa ii lasi sa isi traiasca singuri viata .
Si apoi te gandesti cat te-ai chiniut la nastere sau cat de putin ai dormit noaptea datorita strigatelor ... Deodata copii devin adolescenti si iar dai de greu....
Atata chin , Atata oboseala,Atata timp pierdut....pentru ce? Offff....
Ei bine,amintesteti ca viata merge inainte ... :

2 comentarii:

  1. Eu sunt de parere ca oricand poti sa dai timpul inapoi reparand in viitor greseli facute in trecut, greseli pe care credeai ca nu le poti repara. Timpul se da inapoi numai cu o fotografie, o amintire resurscitata din cauza adancirii in fum. Si, indiferent daca copii [scuze cacofonia] tai sunt majori, ei mereu vor trebui sa te respecte si sa iti dea uneori si ascultare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foaarte frumos scris postul si cred ca blogul tau va fi prima mea sursa de inspiratie intr-ale posturilor, intre noi fie vorba :).

    RăspundețiȘtergere